Werkgroep:

Mijn naam is Annigje Luns-Kruytbosch,  voorzitter van Douzelage Meerssen en lid van de werkgroep.

 


Mijn naam is Harry Crombag, penningmeester van Douzelage Meerssen en lid van de werkgroep.

 


Mijn naam is Irene Raedts-Schreuder, secretaris van Douzelage Meerssen en lid van de werkgroep.

 


Mijn naam is Lonneke Frijns, bestuurslid van Douzelage Meerssen en lid van de werkgroep.

 

 


Mijn naam is Joep Wolters, bestuurslid van Douzelage Meerssen en lid van de werkgroep.


Mijn naam is Herman Langenveld. Voor de duidelijkheid: ik woon niet in de gemeente Meerssen, maar in Grijzegrubben in de gemeente Beekdalen. Via Duurzaam Meerssen ben ik in contact gekomen met Douzelage Meerssen. Ik ben zeer geïnteresseerd in Europa en vooral in het wel en wee van de Europese burgers. Dat komt mede door mijn achtergrond, want ik ben, voordat ik gepensioneerd werd, in diverse functies actief geweest in de sector zorg & welzijn. Lid zijn van een club levert contacten en informatie op en daardoor raak je betrokken en verdiep je je in het thema Europa. Belangrijk, want mijn vrouw en ik, mijn kinderen en de kleinkinderen wonen hier en Europa bepaald, zonder dat we dat vaak beseffen, de wijze waarop we iedere dag ons leven met elkaar inrichten. Dan is het goed je daar ook mee bezig houdt en dat kan heel dichtbij en ieder op zijn eigen wijze via Douzelage Meerssen. Ik ben lid van de werkgroep.

 


Mijn naam is Karel Majoor (* Venlo 8 maart 1943). Vanaf de oprichting van de Douzelage ben ik er op verschillende manieren bij betrokken geweest. Aanvankelijk, als burgemeester van Meerssen, bij de oprichting in Granville mei 1991. Daarna enige jaren als eerste algemeen voorzitter (President) en gedurende twee periodes als voorzitter van de vereniging Meerssen in Europa.
Ik vind dat belangrijk omdat ik ervan overtuigd ben dat Europese eenwording van vitaal belang is voor vrede en welvaart en onverschilligheid of zelfs vijandigheid op dat punt een ernstige bedreiging vormt.
Ik vind het leuk om te doen omdat het plezierig is mede-Europeanen uit zoveel andere landen en gemeentes op een wat meer persoonlijke manier te leren kennen en te blijven ontmoeten. Ik ben lid van de werkgroep.

 


Mijn naam is Hub Eken. Ik ben woonachtig in Limbricht en gepensioneerd. Door de secretaris Irene Raedts ben ik in contact gekomen met Douzelage Meerssen. De samenwerking tussen de vrijwilligers uit de diverse Douzelage  gemeenten in Europa sprak mij zeer aan en een gezamenlijk Europa is nu ( 2022) wel zeer duidelijk een noodzaak. Als webmaster ga ik de website van Douzelage Meerssen verzorgen. Ik ben lid van de wekgroep.

 

 


 

 

Mijn naam is Arthur Franssen, ik ben lid van de werkgroep.